View all

Regjistrimi i Alumni

Te gjithe nxenesit maturante qe perzgjedhin lenden sipas programit Junior Achievement dhe e perfundojne lenden me sukses, vazhdojne traditen e perfshirjes ne rrjetin Junior Achievement :)

Pervec identifikimit te te rinjve me filozofine Junior Achievement (JA), rrjeti sherben per te ndihmuar te rinjte te zgjerojne njohjet mes tyre, te persosin aftesite sipas JA (lidership, angazhim, inisiative), dhe te motivojne brezat e ardhshme si shembuj modele suksesi!

JA fuqizon te rinjte te marrin ne duar suksesin e tyre!

Behu edhe ti pjese e rrjetit JA

Regjistrohu ne JA Alumni!