Drejtues per nje Dite (2017)

Rezultate imazhesh për logo credins Rezultate imazhesh për logo unioni financiar
Rezultate imazhesh për logo ambasada amerikane Rezultate imazhesh për logo vizion plus

Kampi Rajonal i Inovacionit (Tirane)

Rezultate imazhesh për logo shoqata e bankave Rezultate imazhesh për logo alpha bank

Panairi Rajonal i Shoqërive të Nxënësve (Shkodër, Elbasan dhe Gjirokastër)

 

Konferenca e ||| Kombetare e Mesuesve JA

 

Kampi Rajonal i Inovacionit, Tirane

 

Kampi Rajonal i Inovacionit, Pogradec

Trajnimi i mësuesve të shkollave të mesme

Mundësi Praktike Mësimore (Internship-i) 2016-2017