People First

Apliko!
People First (Durres, Shkoder, Korce, Vlore, Tiranë)

 

Ne ju ofrojme:

Drejtues ne Hoteleri- Turizem (Diplome Universitare, Njohuri e mire e Gjuhes Angleze)

Kuzhinier, Barist, Kamarier, Recepsionist, Guide Turistike ( Deftese e Shkolles se Mesme, Njohuri e mire e nje Gjuhe te Huaj)

Punonjes Sherbimi ( Mosha mbi 18 vjec, Arsimi 8/9 vjecar i perfunduar)

Kurset do te kene kohezgjatje 6 javore dhe do te zhvillohen ne Qendrat e Formimit Profesional te qyteteve: Tirane, Shkoder, Durres, Vlore dhe Korce, dhe ne perfundim te kursit studentet do te kryejne nje praktike mesimore 1 mujore, te paguar nga Projekti.

Te gjithe qe duan te behen pjese te dergojne CV-ne e tyre duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne ne adresen: 
 

peoplefirst@junior-albania.org ose plotesoni te dhenat meposhte