Blog

Thirrje për vullnetarë/mentorë

Programi i JA “Kompanitë e Nxënësve” shtrihet në 36 orë mësimore përgjatë vitit arsimor dhe i ndihmon të rinjtë të vlerësojnë e kuptojnë më së

”Tuned in finance”quiz

601 nxënës të shkollave 9 vjeçare në Shqipëri u përfshinë në kuicin ‘’Tuned in Finance’’  realizuar nga JA of Albania në bashkëpunim me Arrow Global.

Trajnimet e mësuesve

Gjatë muajve nëntor dhe dhjetor 276 mësues morën pjesë në trajnimet e organizuara nga JA. Zhvillimi profesional i mësuesve është një prioritet për ne, kështu

Drejtues për një ditë 2021

‘Drejtues për një ditë’ vazhdoi traditën e tij pavarësisht përshtatjes së kushteve të reja përmes të cilave bizneset e natyrave dhe madhësive të ndryshme tashmë

Junior UP Launching event

Junior UP Eventi Lançues

Në praninë e shquar të Kryetarit të BoT AADF z. Michael D. Granoff, Bashkëdrejtorëve Ekzekutiv të AADF z. Martin Mata dhe Z. Aleksandër Sarapuli, Ministres

Kampi i Finances në Fier dhe Gjirokastër

100 nxënës të shkollave 9 vjeçare në` Fier dhe Gjirokastër u bën pjesë e Kampit të Financës organizuar nga JA of Albania në partneritet me Arrow Global. Kampet synuan thellimin

Loja e Kursimeve

Në kuadër të 31 Tetorit, Ditës Botërore të Kursimeve, Junior Achievement of Albania, në bashkëpunim me organizata pjesë e Rrjetit ANFE (Rrjeti Shqiptar për Edukimin

Grant – Thirrje për aplikime

JA of Albania njofton shpalljen e thirrjes së hapur për Akordimin e Granteve të Vogla për Organizatat e Shoqërisë Civile në kuadrin e projektit Të

Lista Ferd 2021

Për vitin e 5 -të rradhazi, një përzgjedhje e sipërmarrësve dhe udhëheqësve frymëzues nga rrjeti alumni i Junior Achievement janë shtuar në Listën e FERD.

IDEA YOUTH FORUM

Ditët e fundit të gushtit dhe të parat e shtatorit ishin mjaft interesante për programin e debatit. Pesë ditë intensive nga 28 gushti deri më

Address: Rr. "Pjetër Bogdani", Nr. 36/1 Tirana, Albania

Tel: +355 4 225 9108

Quick Links

Home

About Us​

Contact Us​

JA Programs

JA Reports​

Activities

JA Alumni of Albania​

Newsletter

We don’t send spam and we will keep you information private.