Blog

Shoqëritë e Nxënësve

Njihemi me modulin “Shoqëritë e Nxënësve” nga Junior Achievement of Albania 5 nga dhjetëra arsye

Kampet e Inovacionit JAA

Gjatë nëntorit JA ka zhvilluar 2 kampe inovacioni, në qytetin e Tiranës dhe Elbasanit, me

Address: Rr. "Pjetër Bogdani", Nr. 36/1 Tirana, Albania

Tel: +355 4 225 9108

Quick Links

Home

About Us​

Contact Us​

JA Programs

JA Reports​

Activities

JA Alumni of Albania​

Social
Newsletter

We don’t send spam and we will keep you information private.