Blog

Junior UP Launching event

Junior UP Eventi Lançues

Në praninë e shquar të Kryetarit të BoT AADF z. Michael D. Granoff, Bashkëdrejtorëve Ekzekutiv

Loja e Kursimeve

Në kuadër të 31 Tetorit, Ditës Botërore të Kursimeve, Junior Achievement of Albania, në bashkëpunim

Lista Ferd 2021

Për vitin e 5 -të rradhazi, një përzgjedhje e sipërmarrësve dhe udhëheqësve frymëzues nga rrjeti

IDEA YOUTH FORUM

Ditët e fundit të gushtit dhe të parat e shtatorit ishin mjaft interesante për programin

Address: Rr. "Pjetër Bogdani", Nr. 36/1 Tirana, Albania

Tel: +355 4 225 9108

Quick Links

Home

About Us​

Contact Us​

JA Programs

JA Reports​

Activities

JA Alumni of Albania​

Social
Newsletter

We don’t send spam and we will keep you information private.