Stafi JA

Blerina Guga

Drejtore Ekzekutive

Manola Bele

Koordinatore e Projektit K9

Etleva Bisha

Menaxhere Edukimi

Kristela Pashollari

Koordinatore "Debating Economics"

Gerion Treska

Menaxher i Junior UP

Alma Avram

Menaxhere e Financës dhe HR

Nilbert Jani

Menaxhere e Zyrës dhe Prokurimeve

Spartak Gjoka

Asistent i Logjistikës

Denis Alizoti

Koordinator High School