Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Inspire and prepare young people to succeed
Previous
Next

Rreth Nesh

Junior Achievement Albania është organizatë jofitimprurëse, e dedikuar përgatitjes së të rinjve per boten e punes dhe sipermarrjes. JA Albania është themeluar në 2012 si një investim strategjik i Fondacionit Shqiptaro Amerikan per Zhvillim – AADF dhe është anëtare e Junior Achievement Young Enterprise Europe dhe Junior Achievmeent Worldwide, organizatës më të vjetër në botë në shërbim e të rinjve për edukimin financiar dhe sipërmarrjen.

Evente

Aktivitete

Partnerë